Wie ben ik?

Mij is de naam Larissa Elodie gegeven.

Woorden die mij typeren zijn: gezellig, liefdevol, rustig, vrolijk, geïnteresseerd, begripvol, sociaal, gastvrij en bewust. Zelf geboren en opgegroeid in alle liefde en geluk.


Al sinds vóór mijn 20ste jaar happy met de ,vader van onze drie dochters, die inmiddels volwassen zijn. Het moederschap heeft mij vanaf het eerste weten van de zwangerschap tot op heden zo gelukkig gemaakt! Ik heb een brede interesse hetgeen ook in mijn werkzaamheden buitenshuis terug te zien is. Het moederschap heeft daarbij altijd centraal en op de eerste plaats gestaan. En nog.


Voor jullie beeldvorming noem ik een paar van de werkzaamheden die in mijn leven voorbij zijn gekomen. Hotelreceptioniste, afgestudeerd goudsmid, bediening horeca op trouwlocatie, caregiver voor ouderen met dementie én pleegmoeder. Daarnaast ben ik graag met ons huis interieur bezig en krijg ik energie van tuinwerkzaamheden/ buiten zijn.

Pleegzorg

Toen onze jongste dochter 10 jaar was, is onze interesse gewekt voor crisis pleegzorg.

In eerste instantie dachten we aan tijdelijke opvang van kindjes met een schoolgaande leeftijd. Ons eerste pleegkindje was echter een baby. Dit bleek ons zo goed te passen, dat het daar vervolgens met name bij gebleven is. Sindsdien hebben wij 10 babytjes een tijdelijk thuis kunnen bieden, voor een periode variërend tussen een week of 6 tot ruim 9 maanden. 


Bij de eerste blije ‘pleeg’kindjes kun je nog denken “dat is mazzel”/ toeval.

Nu 13 babytjes verder durf ik wel te zeggen dat ik wel degelijk iets over me heb, dat blijkbaar werkt voor

deze nieuwe wondertjes op de wereld. Uiteraard ben ik niet de enige in ons gezin, maar wel de hoofd verzorgende.

Allen zijn zij supergoed terecht gekomen en gelukkige kinderen. Dit weet ik, aangezien we met allemaal nog een lijntje houden.


Eerste levensjaar

De babytijd vliegt aan je voorbij en voor zowel je baby als voor jou als ouder, verzorger is het zó belangrijk je hier bewust van te zijn. De basis van een relaxed happy mensje begint in de zwangerschap en naar mijn idee groeit en bloeit een mens nooit meer zóveel in één jaar als in het eerste levensjaar. Hoe mooi is het dus wanneer je in de mogelijkheid bent, deze periode een stevig gegronde en liefdevolle start te creëren. Gezien, gehoord en geliefd te worden geeft vertrouwen en plezier in het leven dat voor ze ligt. Met aandacht Zijn. Voor en met elkaar. Brengt wederzijds geluk.


De Baby Flow massage cursussen zijn meer dan massage alleen. Het draait ook om bewustwording, ontspannen in Zijn, openstellen, intuïtie, energie en (energetisch) verbinden.


Met alle ervaringen die ik heb opgebouwd en mijn diploma docent babymassage voelt jullie meenemen in mijn kennis als een hele waardevolle en leuke mogelijkheid. Zowel voor mijzelf, jullie als ouders/ verzorgers en uiteraard voor jullie baby!

Dus heel graag tot ziens.


Warme groet,

Larissa